Вітання директора з початком нового 2022-2023 навчального року

Шановні здобувачі освіти та їх батьки, колеги!

Щиро вітаю Вас із Днем знань та початком нового 2022/2023 навчального року!

Перше вересня – завжди особливо урочистий і хвилюючий день, адже саме з нього починається незвіданий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень.

Проте, на жаль, цьогоріч початок навчального року стане найскладнішим за весь час незалежності України. Уже сьомий місяць триває широкомасштабне вторгнення росії на нашу землю, яка цинічно продовжує знищувати українські міста і села, руйнувати нашу інфраструктуру.

Сьогодні війна не дозволяє зібрати наших здобувачів освіти, їхні родини, друзів на урочисту посвяту, однак хочу щиро привітати першокурсників, які обрали найзатребуваніші професії сфери послуг, із початком навчання! Вірю, що ви зробили свідомий вибір та будете пишатися нашим навчальним закладом.

Щиро вітаю учнів усіх курсів та відділень нашого училища! Впевнена, що Україна отримає гідне поповнення фахівців сфери послуг нової генерації, які здобуватимуть знання та навички за сучасними стандартами.

У цей день хочеться висловити щиру вдячність усім, хто присвятив своє життя нелегкій педагогічній та освітянській справі. Дорогі колеги, шановні викладачі та майстри виробничого навчання, саме завдяки вашій щоденній праці твориться майбутнє країни. Покладаюся на ваші мудрість, професіоналізм і терпіння. Вірю, що разом ми зможемо реалізувати непрості завдання, котрі стоять у складний воєнний час перед сучасною професійною освітою.

Від усієї душі бажаю всьому колективу мирного неба, добра, злагоди, задоволення від результатів своєї праці! Зичу, щоб кожен ваш день був сповнений радістю, щастям та теплом людської подяки за добрі справи. Миру й добра усім!

Слава Україні! Героям слава!

З повагою, директор Ліна Короткова